Bungalows en appartementen op superlocaties, direkt bij zee -en zuiderstrand Zoutelande!

Direct aan strand en zee

Nieuw in verhuur:
Zandput 41
Zandput 48
Zandput 50
Zandput 71
Zandbank 6, Kustlicht Zoutelande

Boek hier Zandput 50

Boek hier Zandbank 6

ZOUTELANDE TOP-STRAND VAN NEDERLAND!!

Strand Zoutelande nummer 1 in Nederland

De Zeeuwse stranden en de Waddeneilanden worden het meest gewaardeerd door Nederlandse strandgangers. Dat meldt de website Zoover op basis van 50.000 reviews.

Al onze objekten zijn gelegen op de mooiste lokaties ,direkt aan de Westkust van Walcheren,  met strand, zee en duinen altijd zo dichtbij dat je de mediterraine sfeer wel moet proeven en beleven, genieten in een ongedwongen sfeer:

ZOUTELANDE, JE ZAL ER MAAR WONEN, ZOUTELANDE JE ZAL ER MAAR VAKANTIE VIEREN!!
Informeerd u vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Welkom bij Westkust Holiday te Zoutelande Zeeland , het adres voor verhuur & beheer van appartementen, bungalows, vakantiewoningen & Hotelkamers (Logies + ontbijt) , alle gelegen in een rustige bosrijke omgeving, direkt aan de Westkust van Walcheren, “De Zeeuwse Riviera”.

De omgeving van Zoutelande kenmerkt zich namelijk door schitterende zuiderstranden omgeven door hoge duinen, waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft over het voormalige eiland Walcheren en de voorbijtrekkende scheepvaart, die op korte afstand te bekijken is.

De stranden rond Zoutelande zelf zijn breed en uitermate schoon, als teken van internationale erkenning zijn deze gekwalificeerd met “de blauwe vlag” wat ondermeer inhoudt, dat het zwemwater van uitstekende kwaliteit is terwijl de overige voorzieningen(sanitair, toegankelijkheid gehandicapten, strandreiniging etc.) volledig voldoen aan de eisen van deze tijd.